Monday, December 5, 2011

kita hanya dipinjamkan

Salam
Pada pukul 5.45pagi (05/12/2011) di Hospital Sungai Buloh.. Lecture HRM537 aku kembali ke rahmatullah... Disbbkn Denggi. Pada hari ahd kami mesj dengan arwh hendak bertnyakn ada test ke hari ini. Alngkah terkejut nya message bertext seperti " maaf Sir adam tidak dapat hadir hari ini kerana die sedang berada di wad icu kritikal" Terkejut nya aku n other mmbr class lain yg same kelas HRM aku .. dengan banga nya aku nk beritahu Ined lah yg berita ini, rupanya Ined ada lagi berita buruk " dia sudah meningal" Dr.Ismah (kp aku beritahu). 10 second aku x berckp.. aku x thu nk kata apa2.. automtik aku terbayang wajah die semasa mengajar, bercakap wktu aku taip entry ini aku msih terbyg2 wajah die.. tak sangka arwah kini sudah berada dalam tanah.. arwah pernah kata pada terakhir kali kami berjumpa pada seminar yang ke 4 yang mengandugi test 1. Hanya allah mygi arwah.. Terima kasih sir walapun sir ajar kami sekejap jer .. kami amat terasa kehilangn sir.. semoga sir ditenpatkan dengan orang yang beriman..Al-Fatihah utk Adam Mat..
Aku x sangup nak bukk iclass HRM punya.. aku x kuat utk mmbkk nya.. tengok entry2 yg die upadate.. infomation yg die update sedikit sebnyk mmbtu kami...tapi aku x sangop.. kerana hanya tinggal lagi dua minggu sahaja entry itu x aktive lgi dengan nama arwah ..

No comments:

Post a Comment